29 Ekim 2012 Pazartesi

1 YAŞINDAYIZ....

 
FOTOĞRAF ÇEKİLMENİN İŞKENCEYE DÖNÜŞTÜĞÜ ANLAR...
YOL ARKADAŞLARI BUNLAR 9 AY BERABER GEÇTİ NİCE MUTLU YAŞLARA
HAYATIMIN İKİ ÖNEMLİ ERKEKLERİ CAN BUNLAR CAAAAAAAANNNNNN
NE ZORMUŞ FOTOĞRAF ÇEKİLMEK
İYİKİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ VARSINNNNNN
DİKKAT DAĞITMA ANLARI
HER BİRİMİZ Bİ ARADA
Koskoca 1 yıl 12 ay 365 gün daha dün avuçlarıma alamazken şimdi ellerime sığmıyorsun. Nice yaşlara oğlum Allahım seni korusun sana uzun ömürler nice yaşlar versin. Sen iyi ol sen sağlıklı ol ben peşinden koşmaya razıyım. Sana en iyi hayatı en kaliteli yaşam biçimini değil sana herşeyi beraber kazanmayı hayatın en zorlu dönemeçlerinde yaşamayı sırtlanmayı sana güçlü olmayı öğreteceğiz sırf kendi hayatını kendi yaşamını kendin kazan diye zorluklarla karşılaştığında yılmamayı daha da güçlenmeyi öğreteceğiz sana. Asıl görevimiz seni kaliteli yaşatmaktan ziyade sana güçlükleri ve zorlukları da öğretmek belki zorlanacaksın belki zorlanacağız ama sen yılmayacaksın.

11 AY VE 1 YAŞ

Bu gün ayın 16'sı oğlumuz 10 gün sonra 1 yaşına girecek. Küçük adımlar tay tay durmalar ve aşırı hareketlilik herşeyi keşfetme  çabası. En zor zamanları yaşıyoruz sanırım evde boyunun yetiştiği her aynada parmak izleri var:) odada yanlız başına bıraktığımız ses çıkmıyosa kesin birşeyler karıştrıyo ve kesin bir muziplik peşinde arkamı döndüğüm anda kesin bi olay var.
Dün anneannesi çorba yapmaya çalışırken yerde durmayınca kucağına almış çaydanlığa eliyle yetişemeyince ocağın kapağıyla çaydanlığı ve çorba tenceresini devirmeyi başarmış çok az ayağına da sıçramış çok şükür ki bişey olmamış öğlen gittiğimde çorba tenceresi çaydanlık her yer savaş alanı gibi annem onları temizlemekle uğraşıyodu kuzu tabi yapacağını yapmış yorgun düşünce uyumuş daha sonra da elma yerken tıkanıyo annem bu tıkanma konusunda ustalaşmış kişi olarak bacaklarından ters çevirip elmayı çıkarmışlar ama annem tabi  ard arda iki çılgınlık yaşayınca kadın kendinden geçmiş üzüntüsünden. Olayları hangi sırasıyla anlatsam bilemedim ama dün en son dediğim şuydu bugün kazasız belasız bitsin bir an önce. Öğle yemeği yerken makarna tabağına vurup tabağı masadan atınca makarnalar yerde. Akşamüstü ise yaşadığım tam bir kargaşa. Hasan paşayı almaya giderken yolda bi kaza da ben atlattım.  O kısım ise ayrıca bir olay. Dün çok canım sıkıldı üst üste bi sürü şey ben işteyim aklımda onda. Akşam eve geldik mutfaktan bulaşık makinesindekileri boşaltırken telefon çaldı odaya gittim 20 sn. içinde geri döndüm bu sefer de bulaşık makinesinin kapağı açılmış ve kapağın üstünde hasooooooooşş. Kucağıma aldım sanki anlarmış gibi bir sırıtışı varki o çok memnun ama benim aklım sürekli onda acaba şuan ne yapıyo düşüyo mu kalkıyomu. Çocuk sürekli hareket halinde uzun süre hiç bişey onu etklileyemiyo nedense. Oyuncakla oynama gibi bir lüksümüz zaten hiç olmadı. Ben heves edip belki oynar deyip alıyorum ama malesef ki ilgisi en fazla 5 dk. sürüyo bende artık oyuncak almamaya karar verdim.
   Doğumdan sonraki 4 ay zorlu bir süreçti ama şimdi de çok zormuş çocuğun emekleyerek her yere yetişmesi ve herşeyi keşfetme çabası.